Ilosen Puutyö Ilosen Puutyö
shopping_cart

Ostoskori

on tyhjä

shopping_cart


AJANKOHTAISTA

schedule

Tuotanto lomailee!

04.06.2021

Loma-aika 1.7 - 8.8.2021

Meidänkin tuotanto lomailee kesällä!

Loma-aikana tuotanto on lähes kokonaan pysähdyksissä ja se tulee aiheuttamaan viivettä tilaustöiden valmistukseen sekä verkkokauppatilausten toimituksiin. Myös sähköpostia luetaan vain satunnaisesti.

Mikäli sinulla on tarve tehdä tilaus lähiaikoina, kannattaa se tehdä mahdollisimman pian. Meillä on jo nyt töiden suhteen tilanne, ettemme välttämättä voi luvata toimitusta ennen lomaa.
Varaudu siis kesään ja ole hyvissä ajoin liikkeellä!

Myymälä on avoinna normaalista.
Arkisin 9-16
La 10-13
Sekä muulloin sopimuksen mukaan!


schedule

Rauhallista joulua!

23.12.2020

Kulunut vuosi on ollut vähintäänkin erikoinen, mutta onneksi olemme säästyneet pahimmalta ja siitä kiitämmekin kaikkia vanhoja ja uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita jotka ovat pitäneet tilauskannan hyvällä tasolla!
Rauhallista joulua ja vapaampaa uutta vuotta jokaiselle!
Toivottaen Ilonen yhtiöt


schedule

Joulu on kohta ovella!

18.11.2020

Puiset korut ja joulukoristeet ovat nyt suosionsa huipulla, ja siellä toivottavasti pysyvätkin syrjäyttäen ekologisuudellaan muoviset vaihtoehdot. Teimme täksikin jouluksi pari uutta korumallia ja päivitimme viimevuosilta suositun puisen joulukoristesarjan. Mutta onko tonttuovi vielä muodissa?
Joulutuotteisiin voit tutustua alla olevan linkkinapin kautta :)


Joulutuotteet

schedule

Investointituki

15.04.2020

Ilosen Puutyö Ky on saanut 20 %:n suuruisen investointituen lasertyöstökoneen ja suurkuvatulostimen hankintaan sekä tuotantotilojen muokkaukseen niiden käyttöön sopivaksi. Investoinnin myötä yrityksessä otetaan käyttöön aivan uudenlaisia tuotantomenetelmiä ja se mahdollistaa uudenlaisten, ekologisten tuotteiden valmistuksen Hauholla. Investoinnin myötä yrityksessä avautuu uusia työpaikkoja kauniissa maaseutuympäristössä.


schedule

ARVONTA!

29.03.2020

Vaneritaulu

Arvonnan kohteena suomalaiselle koivuvanerille painettu taulu, joko omasta kuvastasi tai vaihtoehtoisesti meidän pienestä galleriasta. Taulun koon saat valita itse.

Arvontaan voi osallistua Facebookissa tai Instagramissa.


Vaneritaulut

schedule

Sisustustuotteet

27.02.2020

Sivuillemme on lisätty kokonaan uusi tuotekategoria - Sisustus. Kategorian ensimmäiset tuotteet ovat suomalaiselle vanerille tulostetut taulut, joita voi tilata joko omista kuvista tai valita kuvan galleriastamme. Taulut tulostetaan meillä Hauholla, joten koko tuote on suomalainen, ekologinen ja lähellä tuotettu.


SISUSTUS

schedule

Glögitarjoilu ja valokuvanäyttely

04.12.2019

Lauantaina 7.12.2019

Myymälässämme glögitarjoilu sekä valokuvanäyttely lauantaina 7.12.2019 kello 10-13. Luontoaiheisen valokuvanäyttelyn kuvat on tulostettu meillä pääasiassa suomalaiselle koivuvanerille. Puu antaa syykuvioineen ainutlaatuisen ilmeen jokaiselle taululle.

Tervetuloa tutustumaan!


schedule

Facebook ARVONTA!

05.11.2019

Meillä on käynnissä Facebookissa arvonta, jossa palkintona on mallistomme uusin tulokas, syksynsävyiset Tammi-korvakorut. Nämä on tietenkin saatavissa myös verkkokaupastamme ;)


TAMMI-korvakorut

schedule

Syksyinen tervehdys!

21.10.2019

Olemme tämän kuluneen vuoden viettäneet pientä hiljaiseloa tuolla somessa, mutta se tarkoittaa vain sitä, että hommia on paiskittu pajan puolella ;) Vanhojen perinteisten puutöiden ja uudemman laser tekniikan lisäksi olemme kehittelemässä taas jotain uutta. Ja saatetaanpa tässä kohta pyöräyttää myös pientä arvontaa pystyyn Facebookissa, joten pysykäähän kuulolla!

Erinomaista syksyn aikaa kaikille!


schedule

Hyvää uutta vuotta 2019!

01.01.2019

Toivotamme jokaiselle iloista uutta vuotta mielekkäiden haasteiden parissa!


schedule

Uusi verkkokauppa!

09.10.2017

Verkkokauppa löytyy jatkossa näiltä sivuilta

Olemme ottaneet käyttöön uuden verkkokaupan, joten tuotteiden tilaus onnistuu jatkossa suoraa näiltä sivuilta. Vanha verkkokauppa on jo osittain poistettu käytöstä ja tullaan sulkemaan kokonaan.

Kaikki ei kuitenkaan ole täysin valmista. Meiltä puuttuu vielä kuvia tuotteista ja joitain kokonaan uusia tuotteita tullaan lisäämään valikoimaan.

Toivotamme miellyttäviä ostoshetkiä verkkokaupassamme :)


Tästä tuotteisiin!

schedule

Sivusto päivittyy

05.09.2017

Verkkosivumme on päivittymässä

...ja tästä syystä osa sivustosta saattaa toimia vajavaisesti. Tarkoituksemme on yhdistää verkkokauppa näille sivuille, jotta pystymme tarjoamaan monipuolisemman valikoiman tuotteita.
Toistaiseksi tuotteita voi tilata vielä toiminnassa olevasta verkkokaupastamme :)