Ilosen Puutyö Ilosen Puutyö
shopping_cart

Ostoskori

on tyhjä

shopping_cart


AJANKOHTAISTA

schedule

Glögitarjoilu ja valokuvanäyttely

04.12.2019

Lauantaina 7.12.2019

Myymälässämme glögitarjoilu sekä valokuvanäyttely lauantaina 7.12.2019 kello 10-13. Luontoaiheisen valokuvanäyttelyn kuvat on tulostettu meillä pääasiassa suomalaiselle koivuvanerille. Puu antaa syykuvioineen ainutlaatuisen ilmeen jokaiselle taululle.

Tervetuloa tutustumaan!


schedule

Facebook ARVONTA!

05.11.2019

Meillä on käynnissä Facebookissa arvonta, jossa palkintona on mallistomme uusin tulokas, syksynsävyiset Tammi-korvakorut. Nämä on tietenkin saatavissa myös verkkokaupastamme ;)


TAMMI-korvakorut

schedule

Syksyinen tervehdys!

21.10.2019

Olemme tämän kuluneen vuoden viettäneet pientä hiljaiseloa tuolla somessa, mutta se tarkoittaa vain sitä, että hommia on paiskittu pajan puolella ;) Vanhojen perinteisten puutöiden ja uudemman laser tekniikan lisäksi olemme kehittelemässä taas jotain uutta. Ja saatetaanpa tässä kohta pyöräyttää myös pientä arvontaa pystyyn Facebookissa, joten pysykäähän kuulolla!

Erinomaista syksyn aikaa kaikille!


schedule

Hyvää uutta vuotta 2019!

01.01.2019

Toivotamme jokaiselle iloista uutta vuotta mielekkäiden haasteiden parissa!


schedule

Uusi verkkokauppa!

09.10.2017

Verkkokauppa löytyy jatkossa näiltä sivuilta

Olemme ottaneet käyttöön uuden verkkokaupan, joten tuotteiden tilaus onnistuu jatkossa suoraa näiltä sivuilta. Vanha verkkokauppa on jo osittain poistettu käytöstä ja tullaan sulkemaan kokonaan.

Kaikki ei kuitenkaan ole täysin valmista. Meiltä puuttuu vielä kuvia tuotteista ja joitain kokonaan uusia tuotteita tullaan lisäämään valikoimaan.

Toivotamme miellyttäviä ostoshetkiä verkkokaupassamme :)


Tästä tuotteisiin!

schedule

Sivusto päivittyy

05.09.2017

Verkkosivumme on päivittymässä

...ja tästä syystä osa sivustosta saattaa toimia vajavaisesti. Tarkoituksemme on yhdistää verkkokauppa näille sivuille, jotta pystymme tarjoamaan monipuolisemman valikoiman tuotteita.
Toistaiseksi tuotteita voi tilata vielä toiminnassa olevasta verkkokaupastamme :)